De site breidt zich uit!

Creation is een samenwerking aangegaan met het maandblad ‘Medisch dossier’. Volgens Rudolf de Wit, zijn er weinig maandbladen die zo kritisch en eerlijk zijn als het maandblad Medisch Dossier. Rudolf geeft zijn kritiek meestal ook ongezouten en onverbloemd.

“We moeten naar eerlijkheid en correcte informatie. Een ieder heeft recht op eerlijke informatie, vooral als het om zijn gezondheid gaat. Niet omdat een sponsor betaalt moet de informatie, die de sponsor over zijn product geeft, als de waarheid aangenomen. De consument (vaak juist iemand die bewust is van zijn lichamelijke klachten) wil weten waar hij/zij aan toe is en als een product niet goed is voor de gezondheid of schade kan aanbrengen dan moet dat vermeld worden!” aldus Rudolf.
In Medisch Dossier heeft Rudolf al jaren het vertrouwen gekregen dat de artikelen die gepubliceerd worden, goede, eerlijke en gezonde informatie bevatten. En dat wil hij met u lezers delen.

Medisch Dossier is de Nederlandse uitgave van het Britse maandblad ‘What Doctors Don’t Tell You’. Uitgeverij Ode publiceert Medisch Dossier omdat er een grote behoefte bestaat aan onafhankelijke informatie over de risico’s en de gevaren van medicijnen en behandelingen die nopgal eens met grote zekerheid aan de patiënt worden gekocht. Medisch Dossier verzet zich niet tegen de moderne geneeskunde, maar helpt patiënten om hun gezondheid meer in eigen hand te nemen. Medisch Dossier stimuleert de samenwerking tussen artsen en patiënten.
Toonaangevende medische vaktijdschriften vormen de bronnen van Medisch Dossier. Alle informatie is gebaseerd op gevestigd wetenschappelijk onderzoek.

U kunt op deze site verschillende artikelen vinden uit Medisch Dossier. De volgende artikelen zijn al geplaatst op deze site:
- Magnetron
- ADHD
- Beroerte bedwingen
- Diabetes, het schandaal rond menselijke insuline
- Borstvoeding

- Hart- en Vaatziekten

- Hormonenkwestie
- Kinderen en Medicijnen
- Fluoride, een gevaarlijk gif

Elke week worden komen nieuwe artikelen bij, dus als u vandaag niet gevonden heeft wat u zoekt… dan nodig ik u graag uit voor de volgende week.

Wil u meer lezen over Medisch Dossier of andere artikelen bestellen, dan kunt u hier klikken.

Rudolf de Wit en zijn hele team die aan deze site werkt wensen u veel leesplezier toe en dat deze gezonde informatie u een stap verder mag helpen.